kontakta oss

Carsten Andersson
Arkitekt SAR/MSA, VD

mobilnr: 070 - 813 80 27
carsten.andersson@aaa.se


”Carsten har en inbyggd fingertoppskänsla för kundens outtalade önskningar. Han hittar lösningar när ingen annan gör det, alltid med ett överraskande vackert resultat. Dessutom har han en gedigen kunskap och ett brinnande intresse för byggteknik och byggfysik.”

Puck Jansler
Arkitekt SAR/MSA, Partner

mobilnr: 070 - 813 80 26
puck.jansler@aaa.se


”Puck är en fena på att snabbt hitta det kongeniala konceptet för varje projekt, vilket resulterar i god och genomförbar arkitektur. Hennes sociala förmåga i kombination med hennes känsla för arkitektur gör att hon får alla inblandade att arbeta mot samma mål.”

Pia Önnevall
Arkitekt SAR/MSA

mobilnr: 076 - 813 80 54
pia.onnevall@aaa.se 


”Pia har en passion för bostadsarkitekturen, och har ett särskilt öga för goda planlösningar och kvalitetshöjande detaljer. Hon arbetar effektivt och strävar alltid efter den optimala lösningen. Hon har gedigen kunskap inom projektering och är kontorets expert inom CAD och BIM.”

Paula Hansson
Arkitekt SAR/MSA

mobilnr: 076 - 813 80 64
paula.hansson@aaa.se


”Paula har ett grundmurat intresse för den arkitektoniska detaljen, vilket i kombination med en noggrann projekteringsmetodik borgar för kvalitet ner i minsta byggsnitt. Hon har öga för estetik och arbetar hårt för att gestaltningskvaliteterna genomförs fullt ut.”

Anja Brandt
Arkitekt SAR/MSA

mobilnr: 072 - 450 80 26
anja.brandt@aaa.se