kontakta oss

Carsten Andersson
Arkitekt SAR/MSA, VD

mobilnr: 0708-13 80 27
carsten.andersson@aaa.se


”Carsten har en inbyggd fingertoppskänsla för kundens outtalade önskningar. Han hittar lösningar när ingen annan gör det, alltid med ett överraskande vackert resultat. Dessutom har han en gedigen kunskap och ett brinnande intresse för byggteknik och byggfysik.”

Pia Önnevall
Arkitekt SAR/MSA

mobilnr: 0768-13 80 54
pia.onnevall@aaa.se 


”Pia har en passion för bostadsarkitekturen, och har ett särskilt öga för goda planlösningar och kvalitetshöjande detaljer. Hon arbetar effektivt och strävar alltid efter den optimala lösningen. Hon har gedigen kunskap inom projektering och är kontorets expert inom CAD och BIM.”

Puck Jansler
Arkitekt SAR/MSA, Partner

mobilnr: 0708-13 80 26
puck.jansler@aaa.se


”Puck är en fena på att snabbt hitta det kongeniala konceptet för varje projekt, vilket resulterar i god och genomförbar arkitektur. Hennes sociala förmåga i kombination med hennes känsla för arkitektur gör att hon får alla inblandade att arbeta mot samma mål.”

Paula Hansson
Arkitekt SAR/MSA

mobilnr: 0768-13 80 64
paula.hansson@aaa.se


”Paula har ett grundmurat intresse för den arkitektoniska detaljen, vilket i kombination med en noggrann projekteringsmetodik borgar för kvalitet ner i minsta byggsnitt. Hon har öga för estetik och arbetar hårt för att gestaltningskvaliteterna genomförs fullt ut.”